Skip to main content

Doula Esmee

Dat ben ik!

Wat leuk dat je meer over me wilt weten. Natuurlijk leren we elkaar pas echt kennen als we face-to-face afspreken. Toch ga ik je hier alvast een beetje van mezelf laten zien.

 

 

 

This is me!

Esmee, 32 jaar en super trotse moeder van vier kinderen. Samenwonend met Rob en onze kids in Doetinchem. Met 36 maanden zwangerschap, 4 bevallingen en meer dan 50 maanden borstvoeding durf ik gerust te zeggen dat ik een flinke dosis ervaring heb. Door het volgen van de Doulaopleiding In Bloei heb ik deze kennis en kunde nog meer verdieping gegeven.  

Ik heb zoveel liefde voor het moederschap en alles daaromheen. Als doula ga ik je vertellen wat je kunt verwachten tijdens je bevalling. Ik leer je kennen. We gaan op zoek naar je angsten, ontdekken je grootste kracht. Neem jou en je partner mee naar hét moment. Zorg dat je zoveel mogelijk vertrouwen gaat krijgen in jezelf, je lijf, in je eigen ik! Wij vrouwen zijn gemaakt voor het dragen en baren van kinderen. Omarm het, samen zorgen we ervoor dat je in je kracht staat. Durf te voelen, durf naar binnen te gaan, durf te zijn wie je wilt zijn. Vertrouwen in jezelf hebben. Ook als het niet helemaal gaat zoals je van tevoren had gehoopt zorgen we ervoor dat het vertrouwen blijft. Ik help je daarbij. Voel je veilig, ik ben er. In vertrouwen bevallen, met zelfvertrouwen bevallen. Volledig jezelf zijn.

Ze noemen me een oermoeder, dat ben ik met trots. Ik hou van het moederschap en mijn gezellige huis vol (liefde)! 

Spreek ik je aan? Laten we kijken of het klikt. Samen gaan we de mooiste reis van je leven maken!

Heel veel liefssss

Beroepsvereniging

Ik ben (aspirant) lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s. Het doel van de vereniging is het waarborgen van de kwaliteit en de continuïteit van de persoonlijke begeleiding van de zwangere en haar partner voor, tijdens en na de bevalling in Nederland door kwaliteits- en deskundigheidsbevordering van de doula’s.